Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблемът с работата на празен ход

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Здравейте!
    От Варна съм и имам абсолютно същия проблем. Понякога минава месец без да се прояви, след това има дни в които ми скъсва нервите. При мен гасне само на много ниска скорост и при спиране. Преди да паднат оборотите започва да не поема газ - натискам до дупка на няма никаква реакция от страна на двигателя, след което изведнъж сякаш се отпушва и излита както само Алфата си знае. Започне ли това знам че на първия стоп ще изгасне след което ще запали от раз и така до следващир стоп/светофар. Обикновено след 2-3 гаснения се оправя сама. Лошото е че винаги щом само наближа който и да е сервиз и проблема изчезва. Има ли решение?
    Благодаря за всяка идея и информация.
    Alfa Romeo 33 1.7 Boxer 16V

Comment

и аз имам такъв проблем-когато е студена и ми гасне по светофарите,може ли някои да ми даде съвет къде е проблема

Comment

Първоначално публикувано от anatoli
        При каква скорост ти гасне на празен ход,ако е в движение и при по висока скорост,мога да ти дам няколко съвета.
        Ами дай, че ми се случи при висока скорост на свободна да гасне
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от -Kris-

Ами дай, че ми се случи при висока скорост на свободна да гасне
          точно баш същото и на мене така, отвреме на време..независимо дали е топла или не.
          155 2.0 TS 8V
          ex 33 1.4 imola - 3i3i

Comment

я кажете на всички ли ви гаснат колите при спиране? и ако е така май се сещам какво е

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

а погледнаха ли ви на всичките дроселовите клапи, ламбда сондите?
              Също може двигателя да смуче някаде погрешно въздух
              Alfa 164 3.0
              Alfa 90 2.5
              Alfa 33 16v
              Fiat Cinquecento Sporting

който намери правописни грешки може да ги задържи

Comment

Абе отидете на сервиз бе хора аз съм там през ден ако не и всеки ден........на кафе ,не сериозно Пешка от кво може да е
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                Alfa Romeo 33

Comment

СЕРВО аз съм го ял тоя от пре...но серво,дърпа въздух и ако ти е паднала малко компресията гасне.Лично мнение и опит

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Working...
                  X